Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Celostátně hledaní výrostci v Brně zdemolovali zastávku

Zastávku brněnské městské hromadné dopravy si za svoji oběť vybrala parta výrostků, kteří si chtěli vybít agresi na cizí věci. Když k rozbitému přístřešku přijeli strážníci, nalezli hříšníky schované v křoví. Jak se ukázalo, dva z nich byli navíc celostátně hledaní.

Ve středu večer zaútočila skupinka mladých lidí na zastávku v Pisárkách. Její řádění neuniklo pozornosti kolemjdoucího, který se ihned poté, co uslyšel hlasité rány a řinčení skla, obrátil na strážníky. Přivolaná hlídka nejprve spatřila pouze rozbitý přístřešek, po chvíli ale nalezla také provinilce, kteří se pokusili skrýt v nedalekém křoví.

„Strážníci se ihned zajímali, kdo má tu spoušť na svědomí. Jedna z nezletilých se přiznala, že několik skleněných výplní o velikosti jednoho a půl metru čtverečního skutečně rozbila, stejně tak reklamní tabuli zhruba dva metry vysokou," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

S demolicí pomáhala dívce kamarádka a společně si na věci vybíjely vztek z partnerských neshod jedné z nich. Po svém doznání začala být nezletilá agresivní, na strážníky křičela a chtěla jim utéct. V tom jí však hlídka zabránila. „Ověřením osobních údajů všech přítomných navíc vyšlo najevo, že dva z nich jsou celostátně hledaní. Případ i pohřešované osoby strážníci předali republikovým kolegům," řekl Ghanem s tím, že škoda přesáhne deset tisíc korun.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky strážníci, městská policie, mladiství, Brno, Pisárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mira Štefka

zaměstnat je na městu prospěšné práce na co nejdelší dobu. Jinak se nic nezmění.

Sobota, 18. června 2022, 07:10Odpovědět

Diskutér T.

Takhle se mi to líbí. Víc a houšt´na tyto vandaly a vidíme také, že i dívky se dokáží zapojit do akce. PRUHOVANÝ TRIKO A HEZKY MAKAT, KDYŽ MAJÍ SÍLU NA NIČENÍ, TAK JE ZAPOJIT VŠECHNY DO PRÁCE - CELEOSTÁTNĚ HLEDANÍ NEZLETILÍ??? A CO JEJICH RODIČE,???- nikde se nepíše jaké byli národnosti a za co byli hledaní?????? DROGY, VLOUPAČKY, PŘEPADENÍ, - NEJSPÍŠ - NEZLETILCI Z Dětských domovů na útěku. MÁME VŠICHNI DOBRÉ VYHLÍDKY NA NÁSLEDNĚ ZLETILÉ "PRACANTY", KTEŘÍ UŽ NYNÍ VÍ, JAK ZNIČIT TO, CO JINÍ ZBUDOVALI. TŘIKRÁT FUJ FUJ FUJ a možná ještě JEDNOU FŮŮŮŮJ.

Pátek, 17. června 2022, 12:21Odpovědět

Celostátně hledaní výrostci v Brně zdemolovali zastávku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.