Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Zloděj na Brněnsku ukradl švýcarské hodinky za půl milionu korun. Majitel spal

Mimořádně zdařilý den má za sebou neznámý zloděj, který se vypravil do Modřic na Brněnsku, aby vykradl v noci rodinný dům. V objektu, v němž spali lidé, našel peníze a především luxusní švýcarské hodinky, jejichž hodnota činí bezmála půl milionu korun.

Pachatel podle všeho není v oboru nováčkem. Do domu se dostal přes vstupní dveře, kde poškodil zámek. Následně velmi tiše vnikl do objektu, který prohledával, zatímco rodina bezstarostně spala ve vedlejších pokojích. Nejen, že nikoho nevzbudil, ale přišel si i na mimořádně hodnotný lup. Největší radost má zejména z luxusních hodinek. 

V obývacím pokoji odcizil zlaté švýcarské hodinky ze speciální edice s věnováním a asi třicetitisícovou finanční hotovost v korunách a eurech,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnota módního doplňku činí necelých půl milionu korun. Policisté se ale domnívají, že peníze z prodeje předmětu nezíská jen tak snadno. „Otázkou je, zda zloděj může vůbec s takovým benefitem počítat. Prodat poměrně unikátní hodinky za takovou cenu nebude rozhodně jednoduché,“ vydedukoval Malášek s tím, že policisté po pachateli pátrají.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Krádež, Zloděj, hodinky, Luxus, Brněnsko, Modřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj na Brněnsku ukradl švýcarské hodinky za půl milionu korun. Majitel spal  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.