Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na mladého muže na Břeclavsku spadla zeď domu. Na místě zemřel

K tragické události došlo dnes dopoledne v Šakvicích na Břeclavsku. V obci spadla štítová zeď jednoho z rodinných domů a těžce zranila mladého muže. I přes resuscitaci způsobeným poraněním podlehl.

K dopolední události na Břeclavsku vyjížděli dnes po půl desáté jihomoravští záchranáři a hasiči. Záchranné složky společně bojovaly o život mladého muže, kterého resuscitovaly v souvislosti s pádem štítové zdi rodinného domu.

Na místo byl vyslán také záchranářský vrtulník. „Pacienta jsme resuscitovali, přes veškerou snahu se nám však nepodařilo obnovit jeho životní funkce, podlehl vážným zraněním," uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Přivolaní hasiči zároveň povolali statika, aby posoudil stav poškozeného domu. „Po příjezdu konstatoval, že je potřeba zeď domu stabilizovat," řekl za jihomoravské požárníky Jaroslav Mikoška. Do Šakvic proto vyjely další jednotky hasičů, které na místě tragédie zasahovaly až do půl druhé hodiny odpoledne.

Příčina pádu stěny se nyní vyšetřuje.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS JMK

Štítky neštěstí, hasiči, záchranáři, nehoda, zranění, okres Břeclav, dům, Šakvice, Jaroslav Mikoška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Geletič

Taková pěkná slečna / mladá paní a tak na ho.. článek. Kde je nějaká informace ? :D Ten mladík tam šel kolem po chodníku a spadlo to na něj ? Nebo lezl po cizí zahradě a spadlo to na něj ? Nebo tam prováděl nějakou činnost a spadlo to na něj ? Vysadili ho tam mimozemšťani a spadlo to na něj ? Bydlel tam, byla to jeho zeď a při ranní kávě to na něj spadlo ? Tak pište jen nadpisy... Na chlapa spadla zeď. Hešteg Brno. Informační kapacita bude stejná. By mě zajímalo kolik vám za tohle platěj :D

Pondělí, 14. února 2022, 17:58Odpovědět

Na mladého muže na Břeclavsku spadla zeď domu. Na místě zemřel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.