Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně přišel do práce se čtyřmi promile. Naštval se a dveřmi prohodil hasicí přístroj

Nezvyklé chování jednoho ze zaměstnanců v brněnské firmě vyvrcholilo přivoláním hlídky strážníků. Externí pracovník ležel v pracovní době silně opilý na zemi a choval se nebezpečně vůči ostatním i sobě samému. Podle svědků ve zlosti prohodil skleněnými dveřmi v budově hasicí přístroj.

Velký rozruch způsobil v brněnské společnosti v Heršpické ulici třiačtyřicetiletý muž. Zaměstnanec si ustlal v šatně na zemi a na první pohled byl výrazně pod vlivem alkoholu. Když ho jeden z pracovníků požádal, aby opustil budovu a upozornil ho, že za prohřešek ponese pracovní následky, opilého muže to rozzuřilo. „Kolegu údajně začal hrubě urážet a choval se velmi agresivně. Ten proto v obavě o své zdraví ustoupil a požádal o pomoc na lince 156,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Když na místo přijeli strážníci, uviděli rozbité dveře a v nedaleké šatně nalezli opilého muže potřísněného krví. Zjistili, že mu krvácí prst, který si poranil, když dveřmi ve vzteku prohodil hasicí přístroj. Před příjezdem strážníků měl také bouchat a kopat do šatních skříněk. Mužovu agresivitu pravděpodobně podpořil požitý alkohol, dechová zkouška totiž odhalila hodnotu čtyř promile. „A protože škoda na majetku podle prvotních odhadů přesáhla deset tisíc korun, muže si jako podezřelého z trestného činu převzala republiková policie,“ řekl Šoba.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Brno

Štítky strážníci, zásah, trestný čin, hasicí přístroj, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To se mu muselo do práce hezky našlapovat a potom chtěl ještě uhasit asi žízeň za pomoci hasícího přístroje, ale však marně...

Neděle, 16. ledna 2022, 21:42Odpovědět

Muž v Brně přišel do práce se čtyřmi promile. Naštval se a dveřmi prohodil hasicí přístroj  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.