Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihomoravské řidiče trápila zfetovaná žena. Přivolané policisty přivítala nadávkami

Výrazné komplikace v dopravě způsobovala sedmadvacetiletá žena v Kyjově na Hodonínsku. Opilá a zfetovaná potížistka vstupovala nečekaně do silnice i před auta, a tak netrvalo dlouho, aby se informace dostaly také k policistům. Přivolaná hlídka ale neměla s ženou vůbec jednoduchou práci, o čemž se přesvědčila hned po příjezdu. 

Kyjovští policisté vyjeli na místo na základě oznámení několika řidičů, kteří upozornili, že na silnici se nepředvídatelně pohybuje žena. Ta se následně ostře pustila do přivolaná hlídky a zasypala je vulgárními nadávkami. Podobné chování si ale policisté nenechali líbit.

Na výzvu k prokázání totožnosti reagovala zjevně podnapilá žena vulgárními nadávkami, takže hlídce nezbylo, než za použití donucovacích prostředků ženu zajistit. Po dechové zkoušce, kdy nadýchala téměř promile alkoholu a vyšel jí i pozitivní test na drogy, se již policisté jejímu chování tolik nedivili,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka

Žena bude mít nyní po vystřízlivění co vysvětlovat. Čeká ji zodpovídání z neuposlechnutí výzvy a znevážení úřední osoby při výkonu její pravomoci.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Alkohol, Drogy, Silnice, okres Hodonín, Kyjov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na jihomoravské silnici vyváděla zfetovaná žena. Přivolané policisty přivítala nadávkami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.