Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Dům na Brněnsku zničily plameny. Hasiči požár likvidovali sedm hodin

V noci na sobotu vyjížděli jihomoravští hasiči k požáru přístavku u rodinného domu v Syrovicích na Brněnsku. Hustý kouř a šířící se plameny krotily jednotky celých sedm hodin. Při požáru se nikdo nezranil a příčina události se vyšetřuje.

Operační středisko jihomoravských hasičů přijalo zprávu o nebezpečně vypadajícím požáru před druhou hodinou ranní. Do Syrovic se ihned vydalo devět jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů. Požár se ale z přístavku velmi rychle rozšířil na celý rodinný dům a nezkrotné plameny si vyžádaly celkem pět vodních proudů. Navíc hrozilo, že se požár rozšíří také na sousední objekt.

„Z důvodu silného zakouření celého domu zplodinami hoření hasiči zasahovali v dýchací technice. Před šestou hodinou ohlásil velitel zásahu lokalizaci a v devět hodin likvidaci požáru,“ řekl k události mluvčí jihomoravských hasičů Filip Venclovský. Na místě požáru dnes pracoval vyšetřovatel, který zjišťuje jeho příčinu. Hasičům se zásahem podařilo uchránit majetek za pět milionů korun.

Ohodnoť článek

Foto HZS Jihomoravského kraje

Štítky požár, hasiči, zásah, plameny, škoda, Brněnsko, Syrovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dům na Brněnsku zničily plameny. Hasiči požár likvidovali sedm hodin  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.