Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v Brně onanoval přímo na ulici. V minulosti to dělal i v kostele

Do odvážného kousku se pustil pětatřicetiletý muž v Brně. Stáhl si tepláky a pustil se do onanie v plné ulici lidí poblíž Tyršova sadu. Na hrátky Brňana s přirozením ale nikdo z kolemjdoucích nebyl zvědavý, a tak do akce přispěchali policisté, aby zkrotili vášně.

Chuť po sebeuspokojení dostal muž včera odpoledne poblíž Tyršova sadu, kde předvedl své umění přímo před lidmi, kteří byli z celé záležitosti pořádně roztrpčeni. Jakmile policisté o případu slyšeli, spěchali na místo. 

Nespolupracujícího muže v teplákách naštěstí policisté díky výstižnému popisu zanedlouho vypátrali a zadrželi. Ten se jim u výslechu k činu bezostyšně doznal, navíc ještě ale zjistili, že se zdaleka nejedná o jeho ojedinělý prohřešek,“ popsal mluvčí policistů Petr Vala.

Vala narážel na temnou minulost výtržníka. Před několika lety se dopustil totožného kousku například i v jednom z brněnských kostelů. „Za opakovaný trestný čin výtržnictví mu tak nyní hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ dodal Vala.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Onanie, Masturbace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně onanoval přímo na ulici. V minulosti to dělal i v kostele  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.