Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Žena v Brně si vyřizovala účty s hosty baru. Zasypala je dlažebními kostkami

Pod ostrou palbou náladové a opilé ženy se ocitli hosté barů v brněnských Husovicích. Dvaatřicetiletá agresorka zaujala bojovou pozici a vypálila do oken restauračního zařízení několik dlažebních kostek. Vystrašené návštěvníky vysvobodily až dvě hlídky Městské policie Brno.

Oznámení o tom, že v Husovicích létají vzduchem dlažební kostky, dostali strážníci v neděli časně ráno. Na tísňovou linku zavolala rozrušená pracovnice, jež prosila o pomoc. Atmosféru telefonátu dotvářelo řinčení střepů, na což městská policie zareagovala tak, že do akce vyslala hned dvě hlídky. Netrvalo dlouho a strážníci se setkali s potížistkou osobně. 

Žena se po příjezdu hlídek snažila z místa spěšně odejít a tvrdila, že se ničeho takového nedopustila. Připustila ale, že provozovnu navštívila, a že má trochu 'popito'. Příčinou jejího jednání prý podle přítomných byly dlouhodobé neshody s návštěvníky baru,“ sdělila mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková

Jakmile alkoholem posilněnou ženu hlídky zpacifikovaly, daly se do vyšetřovaní. Pracovnice podniku například sdělila, že kostka přistála těsně před barovým pultem, nikoho z hostů naštěstí nezasáhla. Incidentem ale došlo k rozbití čtyř oken.

Přesnou výši škody nebylo v danou chvíli možné určit, podle personálu by však neměla přesáhnout hranici deseti tisíc korun. Podezření ze spáchání trestného činu přivolaní republikoví policisté vyloučili, majetkovým přestupkem se tak bude zabývat správní orgán,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Štatsný

Štítky Brno, Strážníci, Alkohol, Bar, Husovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně si vyřizovala účty s hosty baru. Zasypala je dlažebními kostkami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.