Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž zaměstnal policisty. Vyděsil se, že umře kvůli tikající bombě

Tři promile alkoholu v krvi dovedly muže z Mikulovska do situace jako z akčního filmu. Dotyčný se na jihomoravské policisty telefonicky obrátil s tím, že se obává, že brzy zemře. Na displeji mobilního telefonu se mu totiž údajně objevily hodiny odpočítávající ubíhající dobu do vybuchnutí bomby.

Vystrašený muž nočnímu operátorovi policejní linky vysvětlil, že až odpočet na jeho telefonu skončí, nastražená výbušnina jistě exploduje a on zemře. Policisté obávající se závažné situace na místo okamžitě vyslali nejbližší hlídky. Když se jim ale muže po pár minutách podařilo najít, jeho emoce již stihly opadnout a volající si vůbec nepamatoval, že se ještě před malou chvílí obával o svůj život.

Po bombě ani odpočítávadle nebylo navíc ani stopy. „Nadýchal tři promile alkoholu, a pečlivou kontrolou přístroje bylo zjištěno, že se v něm žádný nebezpečný odpočet nikdy nekonal,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala. Za mužovo pomatené chování mohlo pravděpodobně právě množství požitého alkoholu. Dotyčný si proto od policistů vyslechl rázné poučení o okolnostech volání na tísňovou linku a do péče si jej převzali střízlivější kamarádi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, zásah, bomba, planý poplach, alkohol, Mikulovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž zaměstnal policisty. Vyděsil se, že umře kvůli tikající bombě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.