Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pat a Mat v Brně. Žena blokovala křižovatku, ochotný muž pak její auto naboural

Kuriózní případ hlásí policisté z jihomoravské metropole, kteří vyšetřují případ, jenž se podobá scénám ze známého českého televizního seriálu Pat a Mat. Do křižovatky v Žabovřeskách nešikovně vjela mladá žena, čímž zablokovalo průjezd MHD. Bezradné řidičce pomohl kolemjdoucí muž, který ale nakonec napáchal více škody než užitku.

Situace se odehrála kolem půlnoci. Žena najela se svým automobilem značky Fiat do křižovatky tak nešťastně, že zablokovala průjezd autobusům. Motoristku rázem zachvátil stres a panika. V tu chvíli se ale nečekaně objevil záchrance z ulice, který se nabídl, že ženě pomůže. 

Bohužel, ale ani jeho řidičské schopnosti nebyly na potřebné úrovni. Při vyjíždění neodhadl vzdálenost a narazil do autobusu, který čekal na uvolnění silnice,“ popsal policejní mluvčí David Chaloupka

Jakmile neznámý gentleman uviděl, co způsobil, vzal nohy na ramena. Aby také ne, na vozidlech vznikla škoda převyšující třicet tisíc korun. Nyní se hledají policisté svědky události.

Jak je patrné z kamery autobusu, celou situaci mohli vidět dva svědci, sedící na zahrádce pivnice. S nimi bychom nyní potřebovali hovořit. Žádáme je proto, aby se nám ozvali na lince 158,“ dodal Chaloupka. 

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Brno, Nehoda, Doprava, Pat a Mat, Žabovřesky, Fiat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pat a Mat v Brně. Žena blokovala křižovatku, ochotný muž pak její auto naboural  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.