Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý důchodce na kole si vyskakoval na policisty. Za trest jej zpacifikovali

Policisty na Brněnsku potrápil vzpupný cyklista, který se provinil hned několika prohřešky. Na svém bicyklu cestoval za tmy neosvětlený a navíc při jízdě nebezpečně kličkoval, což hned upoutalo pozornost hlídky. Kolaře důchodce proto zastavila a žádala vysvětlení, místo se ale dočkala pořádně drsných nadávek.

Případ se odehrál o víkendu v okolí Šlapanic. Právě tam se na potemnělé silnici z čistajasna zjevil cyklista, jehož jízdu označil policisté za pošetilou. Naráželi tím zejména na to, že kolař za tmy jel bez osvětlení a pořádně také pod parou. Jakmile jej hlídka zastavila, nestačila se divit, jak hrubý slovník proti nim senior použil.

Ukázalo se, že se jedná o silně opilého staršího cyklistu, který navíc policisty počastoval nadávkami nejhrubšího zrna. Nakonec jej museli strážci zákona dokonce zpacifikovat, když se opilec pokusil o marný útěk,“ popsal případ policejní mluvčí Petr Vala

Po krátké honičce vyzvali policisté troufalého muže k dechové zkoušce. Výsledek nikoho z přítomných nepřekvapil. Přístroj ukázal hodnotu přes dvě promile. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, Brněnsko, cyklista, Alkohol, Šlapanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý důchodce na kole si vyskakoval na policisty. Za trest jej zpacifikovali  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.