Počasí dnes22 °C, zítra17 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Zdrogovaný řidič se pustil s policisty do honičky, neuspěl

Jihomoravští policisté zvládli úspěšně honičku s řidičem bílého Volkswagenu, který ujížděl hlídce z obvodního oddělení Pohořelice na Brněnsku. Na výzvu hlídky k zastavení nereagoval, místo toho se dal na zběsilý útěk, který ale nezvládl. Jeho cesta skončila na polňačce, kde zkoušel ošálit policisty. 

Šoférův únik neměl dlouhého trvání, dobrodružství skončilo po chvíli na polní cestě, kde mu plán překazilo opodál odstavené nákladní auto. Do vozu narazil a následně havaroval do stromu i do stojícího osobáku. Poté zkusil ještě zoufalý pokus, který policejní hlídka bezpečně odhalila. 

Vzápětí se ještě pokusil řidič zmást policisty a přesednout na místo své spolujezdkyně. Z vozidla tak pod hrozbou namířenou střelnou zbraní nejdříve dveřmi řidiče putovala právě žena, následoval ji muž,“ popsal policejní mluvčí Pavel Šváb.

Řidič se dostal navíc do ještě větší šlamastiky, když jej policisté vyzvali ke zkoušce na drogy a k ukázce dokladů. „Ukázalo se, že má vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel do roku 2024. Absolvoval i test na drogy, který byl pozitivní na amfetamin,“ dodal Šváb.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Policie, Drogy, Brněnsko, Řidič, Volkswagen, Pohořelice, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný řidič se pustil s policisty do honičky, neuspěl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.