Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vyhrál šedesát tisíc na hracích automatech, opil se a usnul

Netradiční případ s dobrým koncem řešili jihomoravští policisté, kteří při noční službě zavítali do baru v Ivanovicích na Hané. Hlídku z vyškovského oddělení tam přivolal muž, který zvítězil na hracím automatu. Celkem získal šedesát tisíc korun. Jenže následně usnul a po probuzení byl zisk fuč.

Výherce, který se při hraní posilňoval alkoholem, proto přivolal do akce policisty kvůli podezření z krádeže. Vyšetřovatelé nakonec zjistili, že příběh bude mít dobrý konec. Peníze našli u barmana, který viděl, že host usnul, a tak mu výhru z forbesu schoval. Šťastlivcovi nakonec před zraky policistů pracovník baru předal bankovky. Podle zkušeností policistů jsou ale podobné případy spíše výjimkou.

Většinou lidé, kteří věnují svůj volný čas hraní na automatech, o peníze, a bývají to i značné částky, přicházejí. Výhra, zejména ta větší, je ojedinělá. A bohužel je tu úskalí vytvoření závislosti. Jak se říká, s jídlem roste chuť. Navíc kombinace hazardních her a alkoholu nemusí mít právě takovýto šťastný konec,“ uvedla mluvčí policie Alice Musilová.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Hazard, Policie, Výhra, Bar, Alkohol, Ivanovice na Hané, hrací automat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrál šedesát tisíc na hracích automatech, opil se a usnul  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.