Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Pátrací akce skončila tragicky, mrtvého muže našli dobrovolníci

Pátrání po osmačtyřicetiletém muži z Vracova na Hodonínsku se včera dočkalo nešťastného konce. Pohřešovaného, který v pondělí ráno odjel z domu na kole a rodině už se neozval, hledalo na dvě stě dobrovolníků. Muž se našel mrtvý.

Osmačtyřicetiletý muž z Vracova na Hodonínsku, po kterém pátrali policisté, se našel mrtvý. Dotyčného naposledy viděla rodina v pondělí ráno, když odjížděl z domu na svém jízdním kole. Když se v následujících hodinách nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu, obrátili se příbuzní na hodonínské policisty. První den ale hledání nikam nevedlo. Na včerejšek tak bylo naplánováno rozsáhlé pátrání v lesích okolo Vracova.

Do pátrání se zapojily téměř čtyři desítky policistů včetně policejního psovoda a policistů na koních. Na hledání se podílely také posily z řad dobrovolníků, dobrovolných hasičů a Czech SAR teamu. Těch se sešlo kolem dvou set a právě oni muže nakonec nalezli. Pohřešovaný ležel v lese, bohužel ale již bez známek života. „Nedaleko byl policisty vypátrán také jeho bicykl. V případu byla nařízena pitva, přestože by podle prvotních informacích na jeho smrti neměla mít podíl žádná další osoba,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, muž, hledání, hodonínsko, Vracov, okres Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrací akce skončila tragicky, mrtvého muže našli dobrovolníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.