Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž se zaseklou nohou v lavičce nadýchal 4,36 promile

Muž posilněný alkoholem se v pátek večer zaklínil nohou v lavičce. Na pomoc přispěchala kolemjdoucí žena, která ho ze svízelné situace dostala. Zároveň přivolala raději strážníky městské policie, kteří muže odvezli na interní oddělení nemocnice, protože nadýchal přes čtyři promile a na strážníky pokřikoval.

Páteční povyražení za alkoholem si čtyřiatřicetiletý muž zpříjemnil posezením na lavičce v ulici Táborská, jenže po chvíli se ze spárů lavičky nemohl dostat. Silně podnapilému muži se totiž v lavičce zasekla noha, čehož si všimla kolemjdoucí žena, která mu končetinu vyprostila, ale vzhledem k chování podnapilého musela zavolat hlídku městské policie.

Po příjezdu strážníků je muž zavalil lavinou výkřiků, nesouvisle jim odpovídal na otázky a dechovou zkoušku zvládl až na třetí pokus. „Když mu strážnici sdělili závratnou hodnotu 4,36 promile, která by pro nenavyklého člověka mohla být i smrtelná, nijak se nad ní nepozastavil a zhodnotil, že je to podle něj je ještě málo,“ řekl mluvčí městské policie Jakub Ghanem. Podobný výkon nepodal piják z Brna poprvé, což potvrdili i strážníci z operačního střediska. Přivolaná hlídka podle záznamů zjistila, že v minulosti muž na záchytce nadýchal i pět promile.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv MP Brno

Štítky Městská policie, alkohol, obecní policie, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž se zaseklou nohou v lavičce nadýchal 4,36 promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.