Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Řidič sejmul dveřmi od auta důchodkyni na kole, ale omluvil se

Hodně tvrdý náraz utrpěla seniorka, když si v Břeclavi vyjela na vyjížďku na svém bicyklu. Když projížděla ulicí, srazil ji nečekaně k zemi řidič, který zrovna otevíral dveře svého auta. Nešťastník se omluvil a považoval událost za uzavřenou. Cyklistka však později zamířila k lékaři a ukázalo se, že má několik zlomenin. Policie proto nepozorného šoféra hledá.

Ke střetu došlo v břeclavské ulici Osvobození nedaleko tamější pošty. Po drsné ráně padla zraněná cyklistka na afaltovou silnici. Přestože se řidič na místě omluvil a střet dále neřešil, seniorka po týdnu v bolestech navštívila nemocnici. Z lehkých zranění se nakonec vyklubalo několik zlomenin. 

Kvůli zdravotnímu stavu seniorky teď policie muže hledá. „Žádáme řidiče, který měl seniorku srazit, aby se přihlásil policii. Přivítáme také svědectví dalších osob, zejména žen, které seniorce po nehodě pomáhaly,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka. Kamerový systém, který je na ulici nainstalovaný totiž srážku nedokázal zachytit. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, cyklistka, Břeclav, srážka, dveře, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič sejmul dveřmi od auta důchodkyni na kole, ale omluvil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.