Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rozzlobený muž čtrnáctkrát volal strážníkům. Vymýšlel si, že lidi nenosí roušky

Čtrnáct hovorů od jednoho volajícího řešila brněnská městská policie. Dvaapadesátiletý muž tvrdil, že lidé na Makovského náměstí nenosí roušky. Sám byl kvůli stejnému přestupku jen chvíli před tím zastaven strážníky.

Nevhodnou linku k vypovídání si zvolil rozzlobený dvaapadesátiletý muž. Celkem čtrnácti hovory počastoval během jedné hodiny brněnské strážníky. Mezi jednotlivými voláními přitom v některých případech neuběhly ani tři minuty.

Do telefonu mluvil nesrozumitelně, působil opile a stěžoval si na to, že lidé na Makovského náměstí v Žabovřeskách nenosí roušky. „Svá zlomyslná volání zahájil navíc krátce poté, co s ním hlídka městské policie dořešila tentýž přestupek. Několik telefonátů pak směřoval i na místní služebnu,“ vysvětlila mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Hlídka se vydala místo prověřit, žádné nezákonné chování ale nezpozorovala. To volajícího neuklidnilo a na tísňovou linku volal dál. Navíc byl čím dál agresivnější a strážníkům vulgárně nadával. Za jeho chování mu hrozí pokuta až 200 tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Freepik.com

Štítky rouška, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozzlobený muž čtrnáctkrát volal strážníkům. Vymýšlel si, že lidi nenosí roušky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.