Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Podomní prodejci vnucovali obyvatelům Starého Lískovce plastová okna

I přes zákaz města a složitou pandemickou situaci si podomní prodejci stále nedají říct a znova zkouší bez domluvených schůzek navštěvovat domácnosti a nutit obyvatelům své zboží. Tentokrát čtveřice nabízela plastová okna. Všem teď hrozí pokuta 100 tisíc korun.

Během necelé hodiny se ve čtvrtek obrátilo na městskou policii hned několik naštvaný h obyvatel Starého Lískovce, které rozladili nezvaní hosté. Scénář návštěvy byl pokaždé téměř stejný - aniž by se jakkoli předem s majiteli bytů domlouvali, chodili zvonit na dveře a v domácnostech se vyptávali na spokojenost s plastovými okny.

Získané kontaktní údaje pak předávali servisním technikům, kteří obyvatele následně kontaktovali ohledně servisu nebo výměny. Strážníci se na jednu z ohlášených adres vydali, aby si prodejce proklepli a skutečně dopadli tři ženy a muže okolo dvaceti let.

Protože tržní řád podomní prodej na území celého města zakazuje, všem podezřelým hrozí ve správním řízení pokuta až sto tisíc korun." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Mpb, podvodníci, prodejci, okno, Starý Lískovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podomní prodejci vnucovali obyvatelům Starého Lískovce plastová okna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.