Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Lahev rumu vyjde mladíka draho, opil se a házel popelnice na auta

Několik piv a lahev rumu zatemnila zdravé uvažování dvacetiletého mladíka. S kamarádem se opil a po cestě domů se vrhl na zaparkovaná auta, házel po nich popelnice a způsobil škodu 200 tisíc.

Bučovičtí řidiči měli pořádně neoříjemný večer. Dvacetiletý mladík si s kamarádem dal několik piv a vypili celou lahev rumu, který jim dodal chuť ničit. Po cestě domů si mladík vyhlédl zaparkovaná auta, která mu zrovna přišla pod ruku. Nejdřív vysypal odpadkový koš, a pak vzal popelnici a hodil ji přímo na odstavený Mercedes.

Jeho alkoholové řádění odnesla i další auta. Výtržník jim poškodil registrační značky, kopal do zrcátek a rozbíjel skla. Celkem způsobil škodu za 200 tisíc. Opilý silák měl ale smůlu, zahlédli ho nejen svědci, ale zaúřadovaly i bezpečnostní kamery. K jeho dopadení pomohly i sociální sítě.

„Vypátrat jej tedy nebylo pro tamní policisty velkým problémem. Když ho vyslýchali, jen stěží si vybavoval, co všechno udělal. I tak musí počítat se stíháním za poškození cizí věci." uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pčr

Štítky Krimi, policie, alkohol, popelnice, rum, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lahev rumu vyjde mladíka draho, opil se a házel popelnice na auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.