Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Cizinec napadl a oloupil ženu, poté si za oběť vybral policistu v civilu

Cizinec si vyhlédl na Brněnské ulici dvě oběti, které hodlal připravit o osobní věci. Poprvé se mu to podařilo a napadenou ženu okradl o kabelku se všemi cennostmi. Hned poté ale zaútočil na muže, který se ale brzy ukázal jako policista, vracející se domů ze služby.

Minulý týden se velmi nevyplatil výběr oběti lupiči, který se potuloval po Brně. Na rohu ulic Cejl a Ponávka si vyhlédl ženu, jíž pod výhružkou ukradl kabelku s penězi, všemi doklady i telefonem. To mu však ale bylo málo a rozhodl se loupežnou výpravu ještě o něco obohatit.

Do oka mu padl procházející muž a rozběhl se za ním, aby okradl i toho. Cizinec ale šlápl vedle, běžně vypadající kolemjdoucí byl policista, který se právě vracel ze služby domů, a co pro lupiče hůře, byl svědkem i prvního přepadení. Po krátké potyčce policista násilníka přepral a zpacifikoval. 

Co však policistu zarazilo, byla netečnost ostatních kolemjdoucích. Přestože viděli, co se na místě odehrává, nesnažili se ani zavolat na tísňovou linku. Pomoc policistovi, kterému už s držením pachatele docházely síly, nakonec poskytly dvě ženy, které přivolaly další policisty.

„Díky tomu se ukradené věci brzy vrátily přepadené ženě. Lupič naopak skončil v cele a nyní je vazebně stíhán pro zločin loupeže.“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Přepadení, policista, loupež, násilník, policie, Brno, Ponávka, Cejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Cizinec napadl a oloupil ženu, poté si za oběť vybral policistu v civilu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.