Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dva zloději kradli v samoobsluze tampony, ty je zavedou rovnou za mříže

Dva povedení zloději se vydali krást do samoobsluhy, do kapes si nastrkali zboží za 400 korun a chtěli projít bez placení. Pracovník ostrahy pak u nich našel mimo další zboží také dámské hygienické tampony. Nyní oběma hrozí vězení.

V sobotu odpoledně se na zlodějskou výpravu do prodejny potravin v Boskovicích vydali dva muži. Rozprchli se po prostoru samoobsluhy a skládali si různé zboží do kapes. Pokusili se sice bez placení projít přes pokladny, pracovník ostrahy je ale velmi brzy zaregistroval a ještě před východem je zastavil. 

Mezi zbožím, které si dva povedení zlodějíčci chtěli odnést, byly i krabičky s dámskými tampony. Škoda za kradené zboží by se sotva vyšplhala na čtyři sta korun, takže se jim nepovedená zlodějina příliš nevyplatila.

„Jak starší dvaatřicetiletý muž, tak mladší dvacetiletý muž už byli za majetkové delikty trestáni, proto jsou nyní podezřelí z přečinu krádeže, za který jim navíc v období nouzového stavu hrozí vyšší postih.“ upřesnil mluvčí policie David Chaloupka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Policie, zloděj, tampony, hygiena, supermarket, Boskovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva zloději kradli v samoobsluze tampony, ty je zavedou rovnou za mříže  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.