Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Opilý agresivní zloděj bez roušky plival na strážníky a ostrahu obchodu v Brně, kde předtím kradl

Hlídka strážníků musela zasáhnout na Hlavním nádraží, kde v místním obchodě opilý zákazník ohrožoval ostatní. Po prodejně se pohyboval bez roušky a na ostrahu i strážníky plival a sprostě je urážel. Krom toho údajně v obchodě také kradl.

Vyhrocený incident v supermarketu v Nádražní ulici zaměstnal včera odpoledne brněnské strážníky. Při pochůzkách je zastavil svědek a pověděl jim, ať zamíří do nedaleké prodejny, kde údajně mají problém s agresivním zákazníkem. Když hlídka přispěchala, uviděla pracovníka ostrahy a kolemjdoucího, kteří na zemi drželi zjevně opilého muže. Před tím se údajně po obchodě pohyboval bez roušky a ve chvíli, kdy ho ostraha upozornila, že by si ji měl nasadit, na pracovníka plivl. 

Muž se začal chovat naprosto nepředvídatelně, ohrožoval ostatní zákazníky a na opakované výzvy strážníků absolutně nereagoval. Hlídka agresivního muže spoutala, ten však reagoval podobně, jako dříve na ostrahu, a to tak, že na strážníky začal plivat a hrubě je urážel. Zasáhnout přijeli i republikoví policisté, kteří ale vyloučili spáchání trestného činu.

„V doprovodu strážníků pak zamířil na záchytnou stanici. Po vystřízlivění si ho předvolá správní orgán. Kromě porušení vládního nařízení, znevážení úřední osoby a přestupku proti občanskému soužití je podezřelý i z majetkového přestupku, protože v obchodě údajně také kradl." uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Mpb, strážníci, obchod, rouška, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý agresivní zloděj bez roušky plival na strážníky a ostrahu obchodu v Brně, kde předtím kradl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.