Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž se v Brně pohádal s přítelkyní. Ta ho svlékla a polonahého vyhodila z bytu

Že je spory lepší vyřešit v klidu a bez emocí, by mohl vyprávět jedenatřicetiletý muž z Brna. Ten se totiž po hádce s partnerkou a její sestrou ocitl polonahý na chodbě domu. K tomu, aby se mohl obléknout a zahřát, potřeboval nakonec strážníky.

Případ polonahého muže volajícího o pomoc strážníky se stal v noci na sobotu. Na tísňovou linku 156 zavolal muž z centra Brna kvůli tomu, že ho partnerka a její sestra po vzájemném sporu vyhnaly z bytu.

Na nevytápěné chodbě prý zůstal bez klíčů, kde se chvěl zimou, protože z něj prý přítelkyně během hádky strhala tričko. „Strážníkům skutečně otevřel vchodové dveře bytového domu do půli těla svlečený. Vysvětlil jim, že během sporu raději ustoupil, aby ženám neublížil, ale teď mu už nějakou dobu odmítají otevřít," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci na partnerku a sestru zazvonili a spor se jim nakonec podařilo urovnat. „Jeho aktéři jsou podezřelí z přestupku proti občanskému soužití. Identitu přítomných zkontrolovali státní policisté a celý případ si převzali k dořešení," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pexels.com

Štítky polonahý muž, Brno, hádka, partnerka, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se v Brně pohádal s přítelkyní. Ta ho svlékla a polonahého vyhodila z bytu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.