Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Neznámý útočník v Brně brutálně napadl devadesátiletou babičku kvůli tašce s hruškami

Vánoce by měly být svátky klidu, lásky a trávení společného času s blízkými. Dosud neznámý pachatel ale celý koncept těchto srdečných dnů obrátil vzhůru nohama a až nepochopitelně brutálně napadl téměř devadesátiletou stařenku, které ukradl tašku s hruškami. Za násilné přepadení hrozí lupiči deset let vězení, policie pátrá po násilníkovi i případných svědcích.

V pátek, těsně před čtvrtou adventní nedělí, čekala okolo dvacáté hodiny večerní osamocená seniorka na zastávce Běloruská. Teprv před několika minutami se rozloučila s kamarádkou, aby nastoupila do šaliny a odjela trávit večerní chvíle doma. Než ale šalina stihla přijet, ze tmy se vyřítil neznámý útočník a surově ji napadl. Bezmocnou paní silně praštil do hlavy a snažil se jí vyrvat kabelku. Tu statečná žena ubránila, násilník jí proto sebral alespoň odloženou nákupní tašku. Skromné svátky měl ale nakonec lupič, v tašce našel pouze hrušky.

„Přesto hledanému lupiči nyní hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi, neboť tento ohavný čin kriminalisté prošetřují pro podezření ze spáchání zločinu loupež." uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Policisté hledají důležité svědky, kteří by mohli vidět přepadení. Markantem by pak mohla být i ona odcizená žlutá taška s nápisem „Aby si nás příroda zase oblíBILLA“. Pokud máte k případu jakékoliv informace, přihlaste se na tísňové lince 158." dodává.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Agresor, útočník, Brno, policie, hruška, Vánoce, advent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý útočník v Brně brutálně napadl devadesátiletou babičku kvůli tašce s hruškami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.