Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Zraněný muž se nad ránem vydal po Brně pro pomoc, v bytě ho napadl jeho příbuzný

Mladý muž se v sobotu nad ránem vydal hledat pomoc policistů, v jeho bytě ho totiž fyzicky napadl příbuzný a způsobil mu podlitinu na oku, ze které mu po obličeji stékala krev. Spolu se strážníky a policisty se pak vydali zpátky do domu, kde to emocemi jen vřelo. Mladíka, který následně upadl do mdlob, musela do nemocnice odvézt sanitka.

V sobotu o půl třetí ráno zamával na hlídku strážníků, kteří projížděli Královým Polem, devětadvacetiletý muž. Okolo oka měl výraznou podlitinu, ze které krvácel a stěžoval si na bolesti. Zranění mu dle jeho slov způsobil příbuzný, který ho měl v bytě napadnout. Strážníci proto přivolali sanitku i státní policisty, kteří se i s mladým mužem vydali do domovní chodby. 

Krom silného hluku je na místě obklopila také hluboká tma, na schodišti totiž nefungovalo osvětlení. Na případ i přítomného podezřelého ve společnosti několika dalších osob si proto museli posvítit baterkami. Jak důležité bylo policisty zavolat se ukázalo hned v zápětí, v patře totiž panovaly vypjaté emoce a situace by se pravděpodobně bez zásahu hlídky neobešla bez dalších zranění. 

Brzy se ukázalo, že na místě bylo i přivolat zdravotníky, pohmožděný mladý muž krátce po návratu do bytu omdlel, a tak ho sanitka rychle převezla na ošetření do nemocnice. 

„Republikoví policisté vyloučili spáchání trestného činu, a strážníci proto postoupili případ správnímu orgánu pro podezření z přestupku proti občanskému soužití." popsal situaci mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, Brno, strážníci, policie, agresor, napadeni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zraněný muž se nad ránem vydal po Brně pro pomoc, v bytě ho napadl jeho příbuzný  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.