Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nerad to dělám, ale musím, omlouval se lupič při přepadení obchodu

Zezačátku galantní lupič navštívil ivančickou drogerii, ve které s omluvou vytáhl nůž a pod výhružkou požadoval po prodavačce peníze. Policisté mají jeho fotografie a dokonce i oblečení a jeho nůž, po pachateli ale zatím pátrá.

Uprostřed listopadu se do drogerie v Ivančicích vydal loupit vcelku vychovaný zloděj. „Nerad to dělám, ale musím.", omlouval se prodavačce. Méně galantní chování ale předvedl vzápětí, když po omluvě vytáhl na prodavačku nůž a dožadoval se peněz. Ta mu z pokladny vydala několik tisíc korun, se kterými lupič odkráčel z obchodu pryč. 

K jeho smůle ale měla drogerie nastavenou bezpečnostní kameru přímo na něj. Policisté pak za několik dnů získali i oblečení neznámého muže a dokonce i nůž, kterým hrozil prodavačce. Svršky a asi třiceticentimetrový atypický nůž bez výplně rukojeti našel nálezce ukryté na ivančickém náměstí jen pár desítek metrů od místa loupeže.

Na podezřelém místě se převlékající muž mohl upoutat pozornost náhodného svědka. Podle oblečení a batohu by mohl někdo majitele či uživatele věcí poznat. Tyto informace mohou pomoci kriminalistům v pátrání po pachateli loupežného přepadení. Sdělit je můžete na tísňovou linku 158." uvádí mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Policie, pátrání, Ivančice, drogerie, lupič, prodavač, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nerad to dělám, ale musím, omlouval se lupič při přepadení obchodu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.