Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý dělník vyhrožoval kvůli výplatě svým nadřízeným nožem. Jednoho fyzicky napadl a tvrdil, že je vrah

, aktualizováno 20. listopadu 2020, 12:22

Jednoho z dělníků břeclavské agentury museli odvézt policisté, na manažera vytahoval kvůli dřívější výplatě nůž, druhého fyzicky napadl. Oběma pak opilý muž vyhrožoval a lhal o tom, že byl na Slovensku zavřený za vraždu. Nadýchal přes tři promile a hrozí mu osm let ve vězení.

Policejní hlídka musela v pondělí zasahovat v jedné z břeclavských ubytovan. Na tísňovou linku se obrátil provozní manažer agentury, která zaměstnávala dělníky. Jeden z nich totiž na manažera vytáhl nůž. Podezřelý cizinec po něm vyžadoval dřívější vyplacení peněz za práci. Na druhého pracovníka agentury dokonce fyzicky zaútočil a pak odešel na pokoj, kde ho policie zadržela.

Podle svých slov se nechal unést emocemi a přestal se ovládat. Oběma napadeným mužům navíc vyhrožoval, že ví, kde bydlí, že si je tam najdou jeho kamarádi a připomínal, že si na Slovensku odseděl osm let za vraždu, což ale nebyla pravda. 
 

Po návratu na pokoj pak zkonzumoval připravenou svačinu na cestu, která se skládala z půl litru vodky a plechovky piva. Tomu odpovídal i výsledek dechové zkoušky – 3,06 promile. Při výslechu pak svého jednání litoval a všem se omlouval s tím, že byl v obtížné situaci a chtěl se rychle vrátit domů i s výplatou, na kterou měl nárok. Případ vyšetřují břeclavští kriminalisté, muži hrozí za vydírání se zbraní až osmiletý pobyt ve vězení." popsal mluvčí policie Pavel Šváb.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pčr

Štítky Brigádník, nůž, policie, vězení, agresor, břeclavsko, dělník, Slovensko, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý dělník vyhrožoval kvůli výplatě svým nadřízeným nožem. Jednoho fyzicky napadl a tvrdil, že je vrah  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.