Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Agresivní muž v Brně sousedovi rozmlátil dveře činkou, na policisty zaútočil sklenicí

Policisté měli včera v noci co do činění s násilnickým podivínem, který si vybral bytový dům na Hybešově ulici k demolování. Nejdřív činkou rozbil dveře u anglicky hovořícího souseda, a poté dokonce zaútočil na policii sklenicí. Muž, který působil jako po požití návykových látek skončil na psychiatrii.

Na linku 112 se v neděli nad ránem obrátil anglicky hovořící muž s tím, že se mu někdo dobývá do bytu v Hybešově ulici. Policisté proto neváhali a rychle přispěchali na pomoc. V nejvyšším patře domu pak skutečně narazili na muže, který ale o hlídku nijak nestál a ubezpečoval ji, že se nic neděje.

Že se úplně nejedná o pravdivé tvrzení, zjistili policisté vzápětí. Cizinec, který celou situaci sledoval z protějšího bytu přes dveře, vypověděl, že mu do nich přítomný muž činkou z chodby vyrobil díru s průměrem půl metru. 

Výpověď se podivínovi, který sám neměl o důvodu svého počínání ani ponětí, vůbec nezamlouvala. Začal být agresivní dokonce i na policisty, kteří si ale napadení nenechali líbit. 

„Agresivní muž, který na první pohled vypadal jako po požití návykové látky, poté na policisty z hlídkové služby zaútočil se sklenicí v ruce.  Vzápětí skončil v poutech a poté byl převezen do psychiatrické nemocnice. Zatím je podezřelý z přestupku." popsal zásah mluvčí policie Pavel Šváb.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky činka, policie, Brno, psychiatrie, agresor, sklenice, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Agresivní muž v Brně sousedovi rozmlátil dveře činkou, na policisty zaútočil sklenicí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.