Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý řidič si spletl silnici s autodromem, při velmi krátké a rychlé jízdě stihl narazit téměř do všeho v okolí

Nepříliš dlouhou, ale zato řádně šílenou kaskadérskou jízdu si užil padesátiletý řidič v Pozořicích. Ve svém BMW stihl nabourat tolikrát, že si musel připadat spíš jako na pouťové atrakci než za volantem skutečného auta. Jako na pouti se pravděpodobně před tím také bavil, nadýchal přes dvě a půl promile.

Padesátiletý muž si vyjel večer v Pozořicích na velmi zajímavou projížďku ve svém BMW. Jízda sice trvala jen několik minut a muž stihl urazit pouze několik metrů, ale i tak stála rozhodně za to. Nejdřív se nezvládl vyhnout zaparkovanému autu na ulici po pravé straně, které sice naštěstí minul, ale vzápětí narazil do sloupu v levé části silnice. Po odrazu od překážky napálil opět na druhé straně do rozvodové skříně elektrického vedení,, což ho čelem navedlo přímo do dalšího sloupu. 

Proč se závodníkovi jízda tolik zkoplikovala, měli policisté okamžitě jasno. Už od pohledu šofér nevypadal ani trochu střízlivě, což ihned prokázala dechová zkouška. Opilý řidič nadýchal dvě a půl promile a díky své kaskadérské projížďce způsobil škodu přes 150 tisíc. 

„Už pohled na šoféra jim jasně dával najevo, že muž za volantem je opilý. Dechová zkouška to jen potvrdila. Řidič nadýchal skoro dvě a půl promile.“ popsal situaci mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay

Štítky řidič, policie, alkohol, boural, BMW, Pozořice, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič si spletl silnici s autodromem, při velmi krátké a rychlé jízdě stihl narazit téměř do všeho v okolí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.