Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Muž si o půl druhé ráno vykračoval po Brně s vozíkem nakradených věcí ze stavby, tvrdil, že jde od kamaráda

O půl druhé ráno jel prý jednačtyřicetiletý muž s vozíkem od svého kamaráda, na něm měl ale naložený materiál z nedaleké stavby, jak podle nápisu strážníci poznali. Z místa tak odešel nejen s prázdnou, ale bude muset počítat i s trestem.

V Nováčkově ulici v Brně si v pondělí ráno strážníci všimli muže, který před sebou tlačil vozík. Ten měl až po okraj naplněný několika různými kusy potrubí a dalším materiálem. Muž začal zhruba o půl druhé ráno strážníkům tvrdit, že jde o vozík, který veze od svého známého. Ten si ho od něj údajně vypůjčil, ale už nevrátil, proto si muž pro svůj majetek přišel sám. Jeho jméno ale uvést nechtěl.

Strážníci podivné historce moc věřit nechtěli, po pečlivém prozkoumání totiž podle zřetelného nápisu došli k závěru, že materiál patří k nedaleké stavbě. 

„Jednačtyřicetiletý muž se hlídce následně omluvil a přiznal, že právě tam si věci skutečně nabral a odvážel bez vědomí majitele. Veškerý odcizený materiál jí dobrovolně odevzdal a odešel tak s prázdnou. Po vyčíslení škody se podezřením z majetkového přestupku bude zabývat správní orgán." doplnil mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Mpb

Štítky Mpb, Brno, strážníci, vozík, materiál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si o půl druhé ráno vykračoval po Brně s vozíkem nakradených věcí ze stavby, tvrdil, že jde od kamaráda  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.