Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vandal na Brněnsku demoloval zaparkovaná auta. Trhal stěrače, řezal gumy a pak jedno zapálil

Jen několik minut trvalo řádění vandala v neděli večer v Rajhradě. Škody jdou však do desítek tisíc korun. Muž si z neznámého důvodu vybil zlost na zaparkovaných autech.

Vandal trhal stěrače, registrační značky a dokonce prořezával pneumatiky. Ani to ho však pořádně neuspokojilo. Svoje dílo tak dokončil na zaparkované škodovce.

U té rozbil okno, dostal se dovnitř a auto zapálil. Bleskový požár navíc rychle poškodil i auto zaparkované vedle. Vandal se pak z místa pokusil utéct, marně.

Policistům se ho podařilo chytit nedaleko místa činu. „Celé řádění pak strážcům zákona ozřejmila provedená dechová zkouška. Ta totiž ukázala poměrně vysokou hodnotu přes jedno promile alkoholu v dechu," uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Muž tak skončil v policejní cele. „Po vystřízlivění bude muset počítat s tím, že mu za jeho pošetilé chování hrozí až několikaroční pobyt za mřížemi," dodal Vala. Vandal si vzhledem k vyhlášenému nouzovému stavu vybral tu nejhorší možnou dobu na spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, YouTube

Štítky vandal, Rajhrad, auta, poškození, zapálení, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

Vzhledem k tomu výjimečnému stavu, či jak se to jmenuje, vidím pro něj 200 000 pokuty + 4 roky natvrdo. Když z pár ukradených housek na jaře byl rok, nebo kolik, tak teď mu to napařit.

Pondělí, 19. října 2020, 12:25Odpovědět

Vandal na Brněnsku demoloval zaparkovaná auta. Trhal stěrače, řezal gumy a pak jedno zapálil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.