Počasí dnes24 °C, zítra17 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Na Pálavě se srazili dva cyklisté, jeden skončil v nemocnici. Viník nehody z místa ujel, pátrají po něm policisté

Dopravní policisté pátrají po totožnosti neznámého cyklisty, který jel v sobotu 12. září 2020 o půl čtvrté odpoledne na silnici mezi obcemi Klentnice a Pavlov na Břeclavsku. Srazil se tam s jiným cyklistou, který skončil v nemocnici. Muž, který způsobil nehodu tím, že se nerozhlédl, z místa nehody ujel.

Cyklista, po kterém pátrají policisté, jel směrem na Pavlov a při odbočování vlevo mimo silnici se neohlédl a rovnou odbočil. Tím vjel do jízdní dráhy cyklistovi, který jel za ním a plánoval ho předjet.

Předjíždějící cyklista si pádem přivodil zranění, se kterým musel do nemocnice. Neznámý muž sice zastavil, ale když viděl, že se o zraněného starají svědci, nasedl na kolo a odjel.

Policisté nyní pátrají po cyklistovi, který měl podle svědků zhruba okolo padesáti let, nejspíš jel na modrém kole a měl na sobě modrou přilbu. 

„Policisté pátrají po jeho totožnosti a hledají i případné svědky, kteří událost mohli vidět, nebo by poskytli informace potřebné ke ztotožnění neznámého cyklisty. Ozvat se mohou na telefonu 974 632 260 nebo přímo na linku 158," vyzval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky cyklisté, nehoda, Pavlov, pátrání, cyklista, nemocnice, Pavlovské vrchy, okres Břeclav, Klentnice, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Pálavě se srazili dva cyklisté, jeden skončil v nemocnici. Viník nehody z místa ujel, pátrají po něm policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.