Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po dvou zlodějích, kteří se vloupávají do domů a kradou kola

Policie pátrá po dvou zlodějích, kteří si našli promyšlený způsob, jak krást jízdní kola. Jeden z dvojice hlídá prostor, zatímco druhý se vloupal do kanceláře správce, kde získal klíče. Jednoduše pak odcizí kola a zmizí. Zloděje se podařilo natočit na kamerový záznam, policie prosí veřejnost o pomoc.

Brněnští policisté pátrají po pachatelích, kteří se vloupávají do koláren bytových domů ve Starém Lískovci. Dvakrát se jim podařilo muže zachytit na kamerový záznam, teď prosí veřejnost o pomoc s určení jejich identity. Na videu je vidět šikovný zloděj, který se nejprve vloupal do kanceláře správce, ve kterém našel krabičku s klíči od místností v suterénu.

Klíče pak použil ke vstupu do kolárny, kde ukradl téměř nové kolo za jedenáct tisíc korun. Aby se na krádež kola zas tak rychle nepřišlo, zloděj za sebou kolárnu zase zamknul. 

Stejný muž se objevil na záznamu z kamery v jiném domě, tentokrát si s sebou vzal i komplice. Ten během toho, co se jeho kamarád odemyká zámky, hlídá, jestli se někdo neblíží. 

„Ze záběru je patrné, že je během své práce mnohem klidnější, než na záznamu, kdy byl v akci sám. V tomto domě se ztratila dvě jízdní kola v hodnotě 35 tis. Kč. Je však pravděpodobné, že tito muži mohou mít na svědomí i další krádeže. Pokud je tedy poznáváte, zavolejte nám na linku 158.“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pčr

Štítky brno, pátrání, policie, zloděj, kolo, dům, Starý Lískovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po dvou zlodějích, kteří se vloupávají do domů a kradou kola  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.