Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strážníci nachytali v Brně muže, jak leze z cizího auta. Prý ho chtěl jen opravit

Jen dobré úmysly a touhu přespat v suchu měl prý v noci na středu muž, kterého brněnští strážníci nachytali, jak vystupuje z cizího auta. Podle vlastních slov ho chtěl neznámému majiteli opravit a za odměnu se v autě vyspat.

Hlídka strážníků si v noci na středu v Židenicích všimla odstaveného suta s výstražným trojúhelníkem za sklem. Auto přitom stálo vedle řady zaparkovaných vozů a tvořilo překážku v provozu.

Když se strážníci přiblížili, vystoupil z auta třiatřicetiletý muž a začal hlídce vysvětlovat, že je auto porouchané. Bez otálení hned přiznal, že ho našel odemčené na ulici, a tak ho otevřel a vytlačil z řady..

Pak už prý jen čekal na kamaráda, se kterým chtěli auto opravit. Na otázku, proč by cizímu člověku opravoval auto, odpověděl, že se v něm chtěl vyspat.

Pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu strážníci přivolali republikové policisty, kteří se budou případem dále zabývat, uzavřela případ mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, Brno, auto, oprava, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci nachytali v Brně muže, jak leze z cizího auta. Prý ho chtěl jen opravit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.