Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Strážníci v Lužánkách zadrželi opilou ženu, která měla bít svou dvouletou dceru

Alkohol a léky jsou kombinací, která často vede k velmi nepříjemným situacím. V pátek večer se do Lužánek vydala na obhlídku hlídka strážníků, které hned na kraji parku zastavil kolemjdoucí, aby je upozornil na nemilé svědectví. Nedaleko nich prý žena bije své malé dítě. 

Když hlídka na prostranství přiběhla, uviděla plačící dvouletou holčičku, která se urputně snažila dostat z náruče své matky. Dívka sice nebyla nijak viditelně zraněná, pětadvacetiletá žena však vůbec nedokázala strážníkům vysvětlit, co se na místě přihodilo.

Matka se chovala velmi zmateně a během rozhovoru strážníkům došlo, že z jejího dechu je silně cítit alkohol. Když jí dali dýchnout do měřicího přístroje, ukázala se hodnota 2,2 promile. 

„Do parku po chvíli přišel i její partner a vysvětlil, že žena bere silné léky, po kterých by neměla pít ani malé množství alkoholu. Strážníci se spojili i s její sestrou, aby se měl o děvčátko kdo postarat. Případ potom předali státním policistům, mimo jiné proto, že podobnou situaci už nedávno v rodině prověřovali sociální pracovníci.“ upřesnil policejní mluvčí Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay

Štítky Lužánky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci v Lužánkách zadrželi opilou ženu, která měla bít svou dvouletou dceru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.