Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Žena draze zaplatila za virtuální lásku, falešný americký voják z ní vytáhl přes 2 tisíce Eur

Podvodníci, schovaní v uniformách, už zase oklamali důvěřivou ženu. Její city si nejdříve získal americký voják a později nabyl důvěry i jeho údajný přítel. Ti pak z nebohé ženy vylákali téměř 2 a půl tisíce Euro. Žena tak přišla nejen o lásku ale i o peníze.

Podvodníci, kteří rýžují na lidských emocích, už zase udeřili. Tentokrát se sedmatřicetileté ženě z Hodonínska ozval letos v létě americký voják, který se právě nacházel na mírové misi v Kábulu. Cizinec se postupně stával ženiným dobrým přítelem a získával si stále více její důvěru. 

Později ženu kontaktoval jiný muž. Pověděl jí, že zastupuje jejího amerického přítele při převozu balíku z mírové mise a požádal ji o zaslání poplatku 1500 Euro. Údajně mělo jít o balík s americkými dolary, na který vojáci čekali. Tím však příběh neskončil, o několik dnů později muži požádali o dalších 750 Euro na nezbytné poplatky ohledně přepravy zásilky, které důvěřivá žena opět poslala. Pak ale její virtuální láska skončila a její vojenský přítel se už neozval.

Z daleka se nejedná o první ani poslední případ, kdy někdo tímto způsobem naletí zahraničním vojákům, lékařům, pracovníkům různých misí, apod. Důrazně však VARUJEME, neposílejte své peníze naprosto cizím lidem, které osobně neznáte a nemáte žádnou záruku, že vám budou vráceny. Přijdete o své úspory i vysněného partnera." upozorňuje mluvčí policie Petr Zámečník.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Podvod, peníze, policie, podvodník, láska, internet, Kábul, okres Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena draze zaplatila za virtuální lásku, falešný americký voják z ní vytáhl přes 2 tisíce Eur  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.