Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Žena nabrala exmanžela na auto, muž se na kapotě vezl půl kilometru Brnem

Kdyby se v brněnských Šlapanicích objevil filmový režisér, jistě by ocenil akční scénu, která se dnes ráno udála. Žena se s malou dcerou vydala za bývalým mužem do bytu, kde ho našla s jinou ženou. Venku ho potom nabrala na kapotu auta, kde ho vezla téměř půl kilometru, než otec dítěte v zatáčce spadl a ublížil si. Případ teď místo scénáristy řeší policie

Opravdu banální spor o kartičku zdravotní pojišťovny dcery eskaloval po ránu ve Šlapanicích v incident jako vystřižený z akčního filmu. Po marných nočních telefonátech se bývalá přítelkyně osmadvacetiletého muže rozhodla svého milého navštívit i s jejich společnou dcerou. V bytě ale krom bývalého partnera našla také jinou ženu, se kterou trávil společné chvíle.

Situace se vyostřila a po vulgární slovní přestřelce se naštvaná dvojice přesunula před dům, kde došlo i k fyzické potyčce. Žena i s dcerou nastoupila do auta a chystala se k odjezdu, to jí však otec dítěte odmítal umožnit. Matka totiž dítě posadila na přední sedadlo bez zajištění.

Naštvaná řidička začala na svého exmanžela najíždět autem, a ten pohotově vyskočil na kapotu. Rozčilená žena ale ani tak nezastavila a v padesátikilometrové rychlosti pokračovala v jízdě. Nedobrovolný kaskadér se pak na autě udržel téměř půl kilometru, než v zatáčce upadl a poranil se.

„S naraženinami a zlomeninou ruky musel být ošetřen v nemocnici. Šlapaničtí policisté případ zatím vyšetřují jako pokus ublížení na zdraví.“ popsal nepříliš šťastný konec mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Spor, policie, Brno, dítě, Šlapanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gustav Stolař

Prozradím vám jeden drb milá Drbno. Město Šlapanice není Brno.

Čtvrtek, 3. září 2020, 08:57Odpovědět

Lenka Šikulová

Je to pěkně pozměněné a ani nevíte detaily, článek o ničem.

Čtvrtek, 3. září 2020, 07:56Odpovědět

Bohumil Boublik

Ještě že si vzal hemu????????????. To je duchaplnej článek

Středa, 2. září 2020, 14:17Odpovědět

Žena nabrala exmanžela na auto, muž se na kapotě vezl půl kilometru Brnem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.