Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Diabetik ležel dva dny na zemi v šoku, život mu zachránili policisté se záchranáři

Nejspíš kvůli nízké hladině cukru se udělalo zle silnému diabetikovi, který upadl před víkendem na zem ve svém bytě. Neodpovídal na zvonění, klepání ani telefony, do bytu proto vstoupili policisté, aby ho zkontrolovali. Nebohý muž ležel bezvládně na zemi celé dva dny, policisté a následně i záchranáři mu zachránili život.

Veselští policisté o víkendu řešili oznámení o možné zdravotní indispozici nebo úmrtí muže, který nebyl několik dnů kontaktní a na zvonění a bouchání v bytě neotevíral. Aby se ujistili, že muž nemá žádné větší problémy, rozhodli se do bytu dostat. V něm pak skutečně nebohého muže našli bezvládného ležet na zemi.

Postižený byl při vědomí. ale s policisty dokázal komunikovat jenom velmi slabě a nedokázal se sám hýbat. Zavolali proto rychle zdravotníky. Ti si už muže převzali do péče a silnému diabetikovi naměřili velmi nízkou hladinu cukru.

„Dle otlaků na těle je předpoklad, že na zemi bez pomoci ležel asi dva dny. Sám pak uvedl, že se mu udělalo nevolno a více si, až do příchodu policistů, nepamatoval. Muž byl odvezen do nemocnice.“ 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, diabetik, Veselí nad Moravou, zdravotníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diabetik ležel dva dny na zemi v šoku, život mu zachránili policisté se záchranáři  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.