Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Téměř stoletou paní okradla údajná známá její dcery. Podvodnice si odnesla osm tisíc

Důvěřivou seniorku navštívila na začátku tohoto týdne žena, která tvrdila, že se zná s její dcerou. Paní ji pozvala dál, přátelská návštěva ale skončila velmi nepěkně. Neznámá podvodnice totiž staré paní ukradla osm tisíc. Po zlodějce teď pátrá policie.

Osmadevadesátiletou paní na Břeclavsku navštívila začátkem tohoto týdne neznámá žena. Představila se jí jako známá její dcery, a důvěřivá seniorka ji proto pozvala dovnitř. Začaly si spolu o dceři ihned povídat a jakmile se seniorka odebrala pro fotografie, vychytralá podvodnice se dala do prohledávání domu.

Pátrání bylo úspěšné, falešná známá našla osm tisíc, které si přisvojila a nastrkala do kapes. Téměř stoletá paní se o tom, že o peníze přišla, dozvěděla až po zlodějčině odchodu. 

„Po zatím neznámé pachatelce nyní intenzívně pátráme. Podle trestního zákoníku jí hrozí odnětí svobody na šest měsíců až tři léta. V souvislosti s tímto případem opět zdůrazňujeme, jak je důležitá opatrnost. Nezvěte si neznámé osoby domů. Buďte opatrní a nedávejte podvodníkům a zlodějům šanci.“ upozorňuje mluvčí policie Lenka Drahokoupilová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky podvodnice, policie, zlodějka, břeclavsko, okres Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Téměř stoletou paní okradla údajná známá její dcery. Podvodnice si odnesla osm tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.