Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Mladý muž v Brně napadl a okradl revizorku, pátrá po něm policie

Mladý muž při kontrole jízdenek napadl a okradl u zastávky Milosrdných bratří revizorku. Policie pátrá po něm i po svědcích.

O práci revizora nemívají lidé často valné mínění, ale rozhodně není jim co závidět. Většina cestujících mívá platnou jízdenku, to však nebyl případ neznámého drzouna u zastávky Milosrdných bratří. V dopoledních hodinách tady na něj narazila revizorka a poté, co zjistila, že mladík nemá lístek, chtěla zahájit klasický postup. Mladý muž s ní ale odmítl jakkoli spolupracovat.


Jakmile chtěla žena na černého pasažéra přivolat policii, darebák do ní prudce strčil a přitom jí z kapsy šikovně vytáhl služební telefon a čtečku na elektronické jízdenky.

S kořistí za necelých osm tisíc korun pak z místa bleskově utekl. Přestože se podařilo odhozený přístroj u popelnic poměrně brzo najít, hrozí muži v případě dopadení trest odnětí svobody až na dvě léta. 

Hubený mladík byl vysoký asi 175 cm. Oblečený byl do zelené košile a tmavých kalhot. Zvláštním poznávacím znamením byla dlaha na pravé ruce. Poznáváte ho? Víte, kde se nachází? Pokud mladíka poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte linku tísňového volání 158.“ popsal hříšníka mluvčí policie Petr Vala.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pčr

Štítky policie, revizorka, mladík, darebák, zloděj, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladý muž v Brně napadl a okradl revizorku, pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.