Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý řidič nezvládl svou zběsilou jízdu, se dvěma promile naboural zaparkované auto i palety s dlažbou

Ve velké rychlosti, na mokré vozovce a ještě opilý se vydal dvaatřicetiletý řidič na noční projížďku autem. Všechny zmíněné faktory ale zapříčinily to, že svou jízdu nezvládl a vyletěl z vozovky. Naboural nejdřív zaparkované auto a poté skončil v paletách se zámkovou dlažbou. Nadýchal téměř dvě promile.

V noci na neděli projížděl dvaatřicetiletý řidič osobního vozidla Subaru ulicemi Vlkoše. Svou zběsilou jízdu ale nezakončil na parkovišti, zastavila ho velká rána a nehoda. Mokrá vozovka ho zradila stejně jako jeho brzdy a s autem dostal smyk, který ho ze silnice vyhodil a on tak se svým autem nejdřív naboural zaparkovanou Mazdu a poté skončil v paletách se zámkovou dlažbou. 

Na místo vyjeli jen krátce poté policisté, kteří se případu ujali. Začali dechovou zkouškou, ta jim velmi brzy napověděla, co stojí za řidičovou havárií. Na displayi se totiž po testu objevila hodnota 1,8 promile. 

„Policisté šoférovi zadrželi řidičský průkaz a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky.“ okomentoval osud řidiče mluvčí policie Petr Zámečník. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Subaru, policie, auto, řidič, alkohol, Mazda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič nezvládl svou zběsilou jízdu, se dvěma promile naboural zaparkované auto i palety s dlažbou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.