Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidička Volkswagenu nedala přednost autu na hlavní silnici a způsobila havárii

Na Hodonínsku v křižovatce nedala žena, která jela po vedlejší silnici, přednost BMW jedoucímu po hlavní cestě a způsobila tak dopravní nehodu. Škodu na autech policisté předběžně vyčíslili na padesát tisíc. Policisté apelují na řidiče, aby na silnicích dávali pozor.

Úterní odpoledne nebylo nijak šťastné pro řidičku, která jela po silnici nedaleko Hodonína. Na Ratíškovické křižovatce nedala šoférka za volantem Volkswagenu přednost autu, přijíždějícímu po hlavní silnici. Do přijíždějícího BMW tak narazila ve vysoké rychlosti. 

Obě auta se střetla uprostřed křižovatky. Žena tak způsobila škodu okolo padesáti tisíc korun. Dechové zkoušky obou řidičů ale dopadly negativně a nehoda se obešla bez zranění a vážnějších následků.

Nedání přednosti v jízdě je jednou z nejčastějších příčin dopravních nehod. Proto nepodceňujte situaci při průjezdu křižovatkou, a pokud vjíždíte z vedlejší silnice, mějte naprostou jistotu, že svou jízdou nemůžete nikoho omezit, ani ohrozit. Pokud si nejste jisti, raději počkejte, až bude na hlavní silnici volno.“ varuje řidiče mluvčí policie Petr Zámečník.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pčr

Štítky řidič, police, Hodonín, autonehoda, havárie, silnice, Volkswagen, okres Hodonín, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička Volkswagenu nedala přednost autu na hlavní silnici a způsobila havárii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.