Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Muž vykrádá pokoje doktorů v nemocnici. Pátrají po něm policisté

Obrovskou míru drzosti a pohrdání prokazuje od začátku března zloděj, který už dvakrát vykradl pokoj určený pro odpočinek lékařů v břeclavské nemocnici. Pravděpodobného zloděje zachytily kamery, policisté teď po muž pátrají a prosí veřejnost o pomoc.

Hodně drzý zloděj se na začátku března vypravil do břeclavské nemocnice. Tam se šikovně a velmi rychle dostal přes zámek dveří do lékařského pokoje. Z něj pak ukradl peněženky s doklady lékaře, platebními kartami a hotovostí. Ukradl i další peněženku, kde byla opě tzajímavá částka a také klíče od auta, paměťové karty a další věci. „Majitelům způsobil škodu za nejméně dvacet tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Lupem namlsaný zloděj se pak v nemocnici objevil znovu na konci května. To mu ale štěstí nepřálo. Znovu se dostal do pokoje, kde ale jeden z lékařů vyrušil. Zloděj tak vzal rychle nohy na ramena.

Policistům vyšetřujícím případ se podařilo získat záběry z bezpečnostních kamer, které muže zachycují, jak se pohybuje po nemocnici i při tom, jak se dostává do pokoje. Podařilo se jim také zmapovat jeho pohyb mimo nemocnici. Pravděpodobného zloděje zachytila kamera na břeclavském nádraží. Z toho odjel vlakem do Hodonína.

„Poznatky k totožnosti muže uvítají břeclavští policisté na telefonní lince 974 632 701 nebo na tísňové lince 158," vyzval policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky zloděj, lékaři, pokoj, břeclav, nemocnice, pátrání, lékař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž vykrádá pokoje doktorů v nemocnici. Pátrají po něm policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.