Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Opilá seniorka v Brně bezdůvodně napadla strážníky, místo vysvětlení začala vyjmenovávat české folkové zpěváky

V konverzaci, kterou započala hlídka strážníků s opilou seniorkou, by se ztratil každý. Poté, co ženu městská policie upozornila, že by neměla pít na veřejnosti, jednoho ze strážníků praštila do hrudi a místo vysvětlení začala vyjmenovávat osobnosti české folkové scény.

Podivné patálie měli brněnští strážníci s opilou seniorkou na Táborské ulici, která trávila páteční odpoledne ve společnosti několika mužů a láhve s alkoholem. Poté, co ji strážníci upozornili na to, že by na veřejnosti pít neměla, a požádali ji o předložení dokladů, jednoho z nich náhle praštila do hrudi. 

Hlídka ženu důrazně pokárala a doporučila, aby se mírnila, se opilá seniorka skutečně uklidnila. Následný rozhovor ale nebyl o mnoho snažší. Když ji strážníci vyzvali, aby zdůvodnila, proč jejich kolegu napadla, začala se ztrácet v konverzaci a vyjmenovávat české folkové zpěváky a nesouvisle vyprávět o své rodině.

„Kvůli opilosti nebylo možné případ na místě projednat, a tak ho hlídka postoupila správnímu orgánu pro podezření z porušení městské vyhlášky o pití alkoholu a přestupku proti občanskému soužití.“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky seniorka, strážníci, zpěvák, ztracený, konverzace, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá seniorka v Brně bezdůvodně napadla strážníky, místo vysvětlení začala vyjmenovávat české folkové zpěváky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.