Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý muž zavřel ze srandy kamaráda na balkoně a usnul. Ten si po hodině zavolal strážníky

Není nad to mít kamarády se smyslem pro humor. Sám se o tom přesvědčil jednatřicetiletý muž, který se v noci na středu dovolal na linku 156. Strážníky oslovil s neobvyklou žádostí - poprosil o vysvobození z balkónu poté, co ho tam zavřel opilý kamarád a pak usnul.

Vše se semlelo poté, co kývl na nabídku kamaráda, že u něj může přespat. Když přišli na byt na bohunickém sídlišti, mladý muž se šel podívat na balkon, kde ho kamarád ve šprýmu zamknul. Bohužel pro muže na balkoně, o chvíli později tvrdě usnul. 

Uvězněný se ho klepáním na okno snažil probudit zhruba hodinu, neúspěšně. Pak už mu nezbylo než vytočit linku 156. Strážníkům se nejprve omluvil, že je obtěžuje, a dodal, že už asi hodinu stojí na balkoně ve druhém patře paneláku.

Strážníci ho vysvobodili zanedlouho. Probudili spícího majitele a v jeho přítomnosti otevřeli balkón. „Když pochopil důvod nečekané noční návštěvy strážníků, omluvil se a zachráněný muž hlídce poděkoval," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba. Oba přátelé se rychle udobřili a celé příhodě se od srdce zasmáli. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky bohunice, balkon, sídliště, uvěznění, muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž zavřel ze srandy kamaráda na balkoně a usnul. Ten si po hodině zavolal strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.