Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po mladíkovi. Vyhlédl si ženu, kterou sledoval až domů, kde ji napadl

Zhruba dvacetiletý mladík si v ulicích Hodonína vyhlédl ženu, po které zatoužil a vydal se ji sledovat až k jejimu domu. Poté, co se sám pozval do budovy, se mu naštěstí ubránila a násilník utekl. Policie teď po něm pátrá.

Hodonínští policisté v posledních dnech řeší opravdu nepříjemný případ. Vyhlásili pátrání po mladém muži, který si na začátku měsíce vyhlédl ženu. Tu potom sledoval ulicemi až k jejímu domu a vniknul do budovy.

Poté, co se žena začala jeho útoku bránit, se naštěstí neúspěšný agresor vytratil. Mladý násilník má okolo 20 let a měří zhruba 180 cm.

Policistům se podařilo získat kamerový záznam, na kterém si hledaný mladík zahrál svoji roli, dosud se jim však nepodařilo rozluštit jeho totožnost. Kriminalisté se proto obrací na veřejnost s prosbou o pomoc s hledáním.

„Je velká pravděpodobnost, že by se mohlo jednat o někoho místního nebo z blízkého okolí. Obracíme se na veřejnost se žádostí o spolupráci. Pokud muže na záznamu poznáte, sdělte to hodonínským policistům na telefon 974 633 470 nebo přímo na linku 158.“ uvádí mluvčí policie Petr Zámečník.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Násilník, útok, policie, Hodonín, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po mladíkovi. Vyhlédl si ženu, kterou sledoval až domů, kde ji napadl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.