Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Známý recidivista se na pervitinu a bez řidičáku proháněl autem po Brně. Policistům neutekl

Známý recidivista se bez řidičáku, zato s dávkou pervitinu v žílách proháněl po Brně. Policistům se pokusil uprchnout nejdřív s pedálem na zemi ve svém autě, potom i po vlastních nohách. Policie ho ale už za pár minut zpacifikovala a muž se teď bude muset zpovídat za své činy před soudem.

Komárovští policisté měli před několika dny pořádný adrenalinový zážitek. Za volantem modrého Peugeotu si všimli dobře známého a už několikrát trestaného šoféra, který se proháněl po Černovické ulici. Muž neměl řidičský průkaz, ani to ho od večerní projížďky neodradilo. Policisté se proto vydali ihned za ním, aby zakročili a recidivistu zastavili. 

Řidič ale na nic nečekal a bleskově zmizel. Strážci zákona se proto rozhodli počkat na něj přímo u jeho domu, což se ukázalo jako trefa do černého. Řidič jim totiž vjel přímo do náruče. Jakmile ale zahlédl policejní auto, mrštně se kolem nich prosmýknul a sešlápl plyn až nadoraz. 

Když viděl, že nemá moc šancí ujet, z auta rychle vystoupil a snažil se utéct po vlastních. Ani to mu ovšem k úniku před spravedlností nepomohlo. Už po pár metrech ho policisté dohnali a zpacifikovali. 

„Provedený test pak už jen potvrdil přítomnost pervitinu, čímž se tak pětatřicetiletý muž stal důvodně podezřelým ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. “ uvedl policejní mluvčí Petr Vala. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pčr

Štítky policie, řidičák, Brno, pervitin, recidivista, metamfetamin, Peugeot

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Známý recidivista se na pervitinu a bez řidičáku proháněl autem po Brně. Policistům neutekl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.