Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Řidička přijela do Brna za svými známými, auto jí zablokoval jiný řidič, tvrdě si bránil parkovací místo

Šestačtyřicetiletá žena přijela do Brna za svými známými, když ale chtěla odjet, bránilo jí v tom auto muže, který tvrdil, že má na místě vyhrazené parkování. Konflikt museli urovnat až strážníci.

Spor o parkovací místo se rozhořel v pátek odpoledne v Králově Poli. Šestačtyřicetiletá řidička zavolala strážníky poté, co přijela na návštěvu ke svym známým a ve chvíli, kdy chtěla odjet, jí v tom bránilo jiné auto.

Jeho o deset let mladší majitel hlídce potvrdil, že tam své auto skutečně odstavil, protože neměl, kde zaparkovat. Své přesvědčení, že na parkovací místo přímo před svým domem má nárok, odůvodnil i slovy, že prý je to zvyklost a všichni sousedé ji respektují.

Vyhrazené místo však nijak nedokazovalo žádné dopravni značení. „Tvrzení obou řidičů i dalších přítomných se výrazně rozcházela a v danou chvíli nebylo možné jednoznačně určit, zda nejde například o dočasně chybějící značení. Konečné slovo tak bude mít správní orgán, kterému strážníci případ postoupili.“ uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Mpb, Brno, řidič, strážníci, parkování, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Tajný

Takových lidí co si nárokují zadarmo parkovací místa před svým barákem je........ Berou to jako samozřejmost a často jsou ještě agresivní,pritom na ta místa nemají sebemenší nárok...

Pondělí, 22. června 2020, 07:31Odpovědět

Řidička přijela do Brna za svými známými, auto jí zablokoval jiný řidič, tvrdě si bránil parkovací místo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.