Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Policisté v Brně zachránili mladého muže, který chtěl ukončit svůj život skokem z výškové budovy

V pondělí se při extrémně nebezpečné akci, kdy policisté museli vylézt do 24. patra asi 90 metrů nad zemí, hlídce podařilo zachránit mladého muže, který se rozhodl ukončit svůj život skokem z výškové budovy.

Svoji složitou životní situaci chtěl v pondělí po poledni nešťastně vyřešit dvacetiletý muž. Vydal se na nejvyšší budovu v České republice aby tady ukončil svůj život skokem dolů.

Podařilo se mu dokonce dostat se až do nejvyšších pater budovy a překonal i veškerá zabezpečení. Jeho rozhodnutí se policisté pokusili zvrátit tak, že se vydali přes okno na otevřenou plochu ve čtyřiadvacátém patře za ním.

Jeden z policistů se úspěšně pokusil s nešťastníkem navázat řeč, aby získal čas do příjezdu vyjednavače. Náhle však muž sestoupil přes okraj římsy a zůstal stát na potrubí devadesát metrů nad zemí.

Když už všechno začalo vypadat beznadějně, podařilo se policistovi zase pozornost muže upoutat natolik, že ho přesvědčil, aby se vrátil zpět.

Při tom podal mladíkovi ruku a už ji nepustil. Tato extrémně nebezpečná akce tak naštěstí dopadla dobře.“ uvedl policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Sebevrah, Brno, budova, skok, policie, zachrana, Česko, výšková budova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté v Brně zachránili mladého muže, který chtěl ukončit svůj život skokem z výškové budovy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.