Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Znojmem se v autě proháněl opilý Rakušan, nadýchal skoro dvě promile

Po sklípcích místo oběda se nejspíš vydal třiačtyřicetiletý Rakušan. Na tom by nejspíš nebylo nic hrozného, kdyby poté nesedl za volant a nejel na okružní jízdu Znojmem. Nadýchal skoro dvě promile, a tak mu policisté zabavili řidičský průkaz a poslali ho střízlivět do policejní cely.

Znojemská policie měla včera co do činění s pořádně veselým Rakušanem. Narazili na něj o půl druhé odpoledne v Pražské ulici. K obědu si krom meníčka pravděpodobně dopřál pořádný doušek alkoholu, policisté mu proto dali dýchnout. Na přístroji se hned objevilo 1,82 promile. 

Německy hovořící třiačtyřicetiletý turista už se nejspíš svým autem domů nevrátí, muži zákona mu po této zkušenosti ihned sebrali řidičský průkaz. Vzhledem k tomu, že nebyl schopen výslechu a jednalo se o osobu, jenž se na našem území nezdržuje, střízlivěl v policejní cele.

„Je důvodně podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až rok odnětí svobody, peněžitý trest a zákaz řízení.“ uvedla mluvčí policie Lenka Drahokoupilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, Znojmo, cizinec, alkohol, řidičák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Znojmem se v autě proháněl opilý Rakušan, nadýchal skoro dvě promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.